Är du en känsloätare? | Motivation Viktcoaching
Motivation Viktkliniken

Är du en känsloätare?

Svara på dessa frågor och se om du befinner dig i riskzonen!


1 Äter du när du är orolig över något eller någon?2 Tenderar du att äta när du är besviken på dig själv eller andras beteende?3 Får du ibland ett okontrollerbart sug efter mat eller sötsaker?4 Känner du att mat eller sötsaker är en viktig källa till glädje i ditt liv?5 Har du en förmåga att bli besatt av vågen?6 Kräver du mycket av dig själv?7 Väger du mer än du mår bra av?Om du svarat ja fler än två gånger, så skulle din övervikt kunna bero på att du tenderar att äta när dina känslor är starka.
 

Motivation: En viktig faktor för att gå ner i vikt och sedan behålla den nya vikten

Motivationen är vår grundläggande princip inom Motivationsprogrammet.

Kostplaner, proteindieter och andra tekniker för viktminskning fungerar när motivationen underhålls, vilket vårt team av specialister ser till!

Mental Weight: ett kraftfullt verktyg utvecklat av en internationellt erkänd specialist inom viktminskning

Motivation Viktklinikens framgångsrika program stöds av ett unikt verktyg som utvecklats av Maurice Larocque: det datoriserade frågeformuläret Mental Weight®. Detta frågeformulär har utformats för att avgöra vilken kost och motiverande verktyg som passar just dig, beroende på din personlighet och dina unika behov.

Inga falska löften! Sanningen om viktminskning

och hjälp att nå din målvikt

Du har säkert hört talats om och provat olika program, dieter, fettförbränningsmetoder och olika sätt att träna för att nå ditt mål. Kanske har du till och med hört talas om mirakellösningar?

Glöm det du har hört förut. Hos oss finns inga gruppmöten och inga tomma löften. Vi berättar sanningen och vi hjälper dig att nå ditt mål – att gå ner i vikt, förändra din livsstil och stanna vid din nya målvikt! En personlig uppföljning med vår vikt- och motivationscoach kommer att hjälpa dig att behålla din motivation och hantera dina känslor, för att nå din önskevikt och bibehålla den.

 

Överlägsna resultat

Med Motivationsprogrammet har resultaten visat på väldigt goda framgångar; 89 % av kvinnorna och 84 % av männen har framgångsrikt genomfört minst halva programmets längd.

82 % av de kunder som fullföljt Motivationsprogrammet har fyra år efter att de nått sin målvikt stannat kvar vid den, efter att ha arbetat med Mental Weight® och haft personliga uppföljningsmöten med sin coach för att hålla motivationen hög.

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +