Framgång med oss | Motivation Viktcoaching

Framgångsberättelser

15 kg och massor med energi!

”Som småbarnsförälder hade jag svårt att få ihop tiden till träning och mig själv. Jag hade under en längre tid ätit det som fanns på vägen utan att tänka så mycket på min kropp. Jag gick snabbt upp i vikt, var stressad och blev lätt orolig med kraftiga humörsvängningar. Jag trivdes inte och ville ha en förändring. Med hjälp av Motivationsprogrammet och min underbara coach så lyckades jag gå ner mina 15 kg och lärde mig hur jag fungerade i olika situationer och vad jag behövde i form av energi. Idag är jag en lugn och harmonisk mamma med mycket energi.”

Lisa

Jag har gått ner 10 kilo– från storlek 44 till storlek 38

Innan jag började Viktminskningssprogrammet på Motivation Viktcoaching var jag rätt trött på dieter som aldrig fungerade. Jojo-bantning hade blivit en del av mitt liv. Redan dag ett kände jag att detta program var något annorlunda. En sprudlande känsla av lycka som även nu månader efter, infinner sig varje dag. Förutom att jag gått ner i vikt så mår jag jättebra, mitt blodsocker har blivit stabilt och jag har mer energi!

Veronica

Jag har redan gått ned13 kg

Viktminskningsprogrammet som jag började med ”Motivation Viktcoaching” har varit en utbildning i lycka, hälsa och aldrig känna av hunger vilket är konstigt i ett viktminskningsprogram. Jag har lärt mig hur jag ska äta och välja rätt kost som passar just mig, och de rätta verktygen för att vara lycklig, sund och ha kontroll över min vikt. Genom att ta rätt beslut i val av mat och att lära mig varför jag åt i vissa situationer har ändrat hela min livsstil och även hur jag ser på omgivningen. Jag är stolt över mina nya matvanor! Motivation Viktcoaching har bidragit mycket till detta med sin personliga coaching, kunskap och ett perfekt stöd när jag behöver det som mest!

Kieran

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +