Viktminskning | Snabba resultat | Motivation Viktcoaching

Köpvillkor

Observera! Det är viktigt att ni läser våra villkor nedan innan ni genomför ett köp.

KÖPVILLKOR FÖR VAROR OCH TJÄNSTER OCH ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MOTIVATION VIKTCOACHING NORDEN AB
(organisationsnummer: 559060-7775)Leverans av produkter: Leveranser görs enbart inom Sveriges gränser. Varorna distribueras med postpaket och levereras normalt inom en vecka från beställningsdatumet. Vi reserverar oss för eventuella tekniska problem och leveransproblem utanför vår kontroll samt slutförsäljning som gör att leveransen inte kan fullföljas. Vid slutförsäljning av enstaka varor meddelas det i anslutning till respektive produkt i shoppen.
Fraktpriser och transport: Beställer du för mer än 600 kr bjuder vi på frakten. För order under 600 kr utgår en fast fraktavgift på 89 kr.
Orderbekräftelse: När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post. Skulle något vara fel kontakta Motivation Viktcoaching omgående. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt.
Betalning och godkännande av avtal: De betalningsalternativ som finns tillgängliga är betalning via PayPal. I samband med betalning på hemsidan godkänner du som kund de köpvillkor och allmänna villkor för Motivation Viktcoachings program och produkter när du fyller i kryssrutan vid köpvillkor på hemsidans webbshop.
Priser: Samtliga priser visas inklusive moms. Proteintillskott 12%, program, digitala böcker och digitala ljudböcker 25%.
Ångerrätt: Du har rätt att returnera varor och program du beställt. Din ångerrätt börjar gälla från det att du mottagit din orderbekräftelse av program eller mottagande av produkter. Din ångerrätt upphör att gälla efter 14 dagar alternativ när kursen börjar om det sker dessförinnan. För att nyttja ångerrätten bör meddelande om detta ske omgående vid varans mottagande. Meddelandet skall ske per e-post till info@motivationvikt.se. Meddelandet skall innehålla ordernummer och en lista på de produkter du vill returnera. De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i obruten förpackning. Återbetalning sker då med varans pris + eventuella fraktavgifter. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. För returer på order över 600 kr förbehåller vi oss rätten att ta ut den fraktkostnad som vi betalat för utskick av din order. Läs mer om ångerrätten eller hämta standardblankett hos konsumentverket, www.konsumentverket.se
Motivation Viktcoaching, Upplandsvägen 21, 186 35 Vallentuna, www.motivationvikt.se, info@motivationvikt.se
Outlösta paket: Observera att postens utlämningsställen regelmässigt skickar Postpaket i retur om mottagaren inte hämtar ut det inom två veckor. Att underlåta att hämta ut varorna är inte samma sak som att utnyttja sin ångerrätt. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för kostnader som uppstår i samband med en sådan retur, f n 250 kr.
Reklamation & retur: Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara skall du kontakta Motivation Viktcoaching så snart som möjligt, inom skälig tid efter leveransen. Meddelandet skall ske per e-post till info@motivationvikt.se. Där får du instruktion på vad du skall göra i respektive fall.
Ändra och avbeställa order: Du kan inte själv ändra eller avbeställa din order. Vi ändrar order i den mån det är möjligt. När en order väl är printad för packning har vi inte möjlighet att ändra den.
Personuppgifter: Genom att fylla i dina uppgifter eller skapar ett konto samtycker du till att dina personuppgifter lagras och används av Motivation Viktcoaching Norden AB. Lagring sker i syfte att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund samt för vår marknadsföring. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att kontakta Motivation Viktcoaching på info@motivationvikt.se. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part, utöver det som behövs för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund.
Lagval och tvist: Svensk lag skall vara tillämplig på detta avtal och eventuell tvist skall avgöras av allmän svensk domstol.
Upphovsrätt: Du är införstådd med att hemsidan (www.motivationvikt.se) och allt det material som görs tillgängligt av Motivation Viktcoaching i samband med tillhandahållandet av program innehåller material som ägs av Motivation Viktcoaching och deras samarbetspartner. Du har inte rätt att överlåta, överföra eller ge ut lösenord till program som du som kund får för att fullfölja programmet.
Medlemsvillkor: Motivation Viktcoaching skall ge dig tillgång till det material och de tjänster som framgår av hemsidan för respektive program. Du är själv ansvarig för att fullfölja programmet och delta i alla de konsultationer som tillhandahålls samt att boka dessa via vårt bokningssystem som ges information om via välkomstbrevet.

Veckomöten - det är mycket viktigt att du deltar i coachingmötena varje vecka även om du skulle råkat göra ett snedsteg från kostplanen. Om du hoppar över din veckokontroll kan vi inte garantera att du lyckas. Om du av någon anledning inte kan delta i veckomötet, t.ex. på grund av sjukdom, familjeangelägenheter, etc. försök boka om mötet inom samma vecka om möjligt.

Mental Weight® - hjärtat i Motivationsprogrammet och nyckeln till deltagarnas succé är * frågeformuläret– Mental Weight®. Deltagarna måste fylla i detta formulär på nytt 1 gång var 5:e tillfälle.

E-böcker/Ljudböcker - Dr. Larocque har skrivit 5 böcker och utvecklat ett stort utbud av CD-skivor, över ett stort antal ämnen som kommer att hjälpa dig genom de 10 eller 20 veckorna. * E-böckerna kostar 95 kr styck och * ljudböcker kostar 75 kr styck. De utgör en viktig del av motivationsprogrammet. Vi råder dig att införliva ett av dessa verktyg i ditt program var 4:e vecka, vilket också rekommenderas av din vikt och motivationscoach.

Semestrar - Motivationsprogrammet varar i precis 10 eller 20 veckor. Om du skulle behöva kan vi tillåta 2 veckor för semester, men alla 10 eller 20 konsultationerna måste avverkas inom en 12 eller 22 veckors period från startdatumet. Efter de 12 eller 22 veckorna upphör medlemskapet och du måste förnya det. Vi beklagar att programmet inte kan förlängas, avbrytas eller att besöken inte kan skjutas upp till en annan vecka eller ges till en annan person. Denna taktik är utarbetad för att hjälpa dig att behålla din motivation och försäkra dig om att du fullföljer programmet.

Telefonkonsultation - om du skulle vara förhindrad att mötas online kommer vi att erbjuda dig en telefonkonsultation.

Avboka/ Ombokning av besök - Motivation Viktcoaching behöver informeras minst 24 timmar innan för att kunna omboka konsultationen. Ombokning är endast möjligt om det finns någon lämplig tid tillgänglig. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Om du inte skulle lyckas omboka ditt möte under samma vecka kommer denna vecka att dras ifrån ditt 10 eller 20 veckors medlemskap.

Medlemskap - Motivation Viktcoaching rekommenderar alla som vill delta i våra program och då speciellt för de som vill genomgå en s.k. mycket lågkalori kost (Quick & Easy, snabbstartsprogram) för viktminskning att kontakta sin läkare och erhålla klartecken att kunna genomgå dieten innan programstart. Det är individens egna ansvar att ta kontakt med sin läkare. Det krävs 10 till 20 veckors engagemang. Programmen innefattar 10 eller 20 veckors konsultation och ditt startpaket som innehåller Dr. Larocques e-bok och ljudbok, din kostbok och 20 veckor av motivationsagenda. Ledningen förbehåller sig rätten att annullera medlemskap om en kunds beteende skulle anses vara olämpligt eller störande för personalen eller andra personer. * Notera att alla böcker och frågeformuläret– Mental weight® är på engelska.
css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +