Kost – hälsa och viktminskning | Motivation Viktcoaching

Vad är Mental Weight?


Maurice Larocque är skaparen av det unika konceptet Mental Weight (den Mentala Vikten). Det är ett frågeformulär som följs upp månadsvis där vi utvärderar ditt förhållningssätt gentemot mat, samt ser över dina vanor och beteenden som kan vara orsaken till ditt viktproblem.

Den mentala vikten är den fysiska vikt du skulle ha – om du skulle fortsätta med ditt beteende och dina dåliga vanor gentemot mat.

Med Motivationsprogrammet så kan vi hjälpa dig att identifiera och reducera din ”Mentala Vikt” så att den hamnar i nivå med din önskevikt. Detta gör det möjligt för dig att bibehålla din målvikt på lång sikt – utan att ständigt behöva kämpa med din viljestyrka.


"MENTAL WEIGHT" MÄTS BASERAT PÅ FEM HUVUDFAKTORER
SOM KAN VARA ORSAKEN TILL VIKTPROBLEM:

VANOR

MOTIVATION

MENTAL BILD

STRESS

KÄNSLOR

Vad är beteendeförändring?

Anhopning av fettceller under huden speglar en obalans, vare sig den är fysisk eller psykisk. Detta gäller för alla som är överviktiga. Många tror att det beror på ärftlighet eller att körtlarna i kroppen är orsaken till övervikt, men när vi studerar det vidare kan vi tydligt och enkelt identifiera de faktiska orsakerna till att vi människor går upp i vikt.

Dessa orsaker kommer från dålig livsstil, dåliga matvanor och ett dåligt förhållningssätt till mat. Våra vanor är automatiska och omedvetna beteenden, som förvärvats genom upprepade handlingar. En vana är bra eller dålig, beroende på hur det påverkar en persons hälsa.

Grundat på erfarenhet kan vi se att de flesta vanor kan förvärvas eller elimineras på mellan 4–21 dagar. Till sist kan vi säga att även vår smak, våra tankar och känslor kan anses vara vanor, d.v.s. de är resultatet av träning/upprepning. Därför kan de förvärvas eller elimineras. Repetition eller bristen på repetition är den viktigaste faktorn.

Om du bara följer en diet vilken som helst – så är det som att behandla ett symptom utan att bli av med orsaken till symptomet.

Först av allt måste du hitta roten till de dåliga vanor som fått dig att gå upp i vikt. Genom att identifiera dessa, kommer du att finna de lösningar som kommer att hjälpa dig gå ner i vikt. Det är ingen idé att följa en diet om du inte är redo att förändra de orsaker som ligger bakom de vanor som hindrar dig från att bli av med din övervikt.

Motivationsprogrammet bygger på global bevisad vetenskap

Är DU redo?

Acceptera att du behöver analysera ditt beteende och arbeta med dig själv. Använd lämpliga verktyg som t.ex. böcker, ljudböcker, personliga utvecklingskurser eller terapi.

Med Mental Weight® och Motivationsprogrammet föreslår vi specifika vanor att införa, baserat på speciella kriterier. Det är mycket lättare än du tror!

Så agera nu och börja närma dig ditt slutmål, att nå din önskevikt! Men, mer än något annat, för att må bra och tycka om dig själv!

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +