Personlig coaching | Gå ner i vikt | Motivation Viktcoaching
Motivation Viktkliniken

Gå ner i vikt med personlig coaching – från start till mål!

Motivationsprogrammet är en unik och väl genomtänkt metod för att gå ner i vikt och inte minst att behålla den nya vikten.
Hos oss träffar du en personlig vikt- och motivationscoach som hjälper dig att nå din målvikt och byta bort gamla vanor mot nya goda vanor. Varje vecka möts vi online för uppföljning av föregående vecka. Motivationsprogrammet handlar inte om dieter, snabba resultat eller kaloriberäkningar. Utan coachens roll är främst fokus på att hjälpa dig att hitta ditt varför du överäter. Så att du kan lära dig att tolka din kropps signaler. Det är lättare än man tror att lägga om sina vanor, bara man får stöd och rätt verktyg för att steg för steg ändra det som lett till din övervikt.

1 - Hos din personliga coach får du individuella råd och support på vägen till ett hälsosammare liv.

2 - Coachen har en holistisk syn på viktminskning där vi fokuserar på helheten – med ett hälsosamt sinne kommer en hälsosam kropp och tvärtom utan en hälsosam kropp kommer inte alltid ett hälsosamt sinne.

3 - Du kommer att få en individuell måltidsplan som vi tar fram tillsammans vid ditt första möte. Du kommer att få lära dig om hur du kan kontrollera din vikt och hur du skapar en hälsosam livsstil som hjälper dig att nå ditt mål.

4 - Din personliga coach kommer att hjälpa dig att bli medveten om dina vanor och beteenden och sedan coacha dig på vägen till din egna förändring. Det är otroligt viktigt för hälsosam viktminskning och bestående förändring.

5 - Din personliga coach kommer ge dig uppföljning online varje vecka gällande dina mål, lyssna till de hinder du stött på och därefter ge dig verktygen du behöver för att hitta din motivation. Motivationsprogrammet är utvecklat av en läkare för säkra och hälsosamma resultat.


Personlig coaching
Startsidan_popup_motivation
 
 

Mental Weight: ett kraftfullt verktyg utvecklat av en internationellt erkänd specialist inom viktminskning

Viktklinikens framgångsrika program stöds av ett unikt verktyg som utvecklats av Maurice Larocque: det datoriserade frågeformuläret Mental Weight®. Detta frågeformulär har utformats för att avgöra vilken kost och motiverande verktyg som passar just dig, beroende på din personlighet och dina unika behov.

En viktig faktor för att gå ner i vikt och sedan behålla den nya vikten är motivationen.

är vårt fokus inom Motivationsprogrammet. Kostplaner, proteindieter och andra tekniker för viktminskning fungerar när motivationen underhålls, vilket vårt team av specialister ser till!

Inga falska löften! Sanningen om viktminskning

och hjälp att nå din målvikt

Du har säkert hört talats om och provat olika program, dieter, fettförbränningsmetoder och olika sätt att träna för att nå ditt mål. Kanske har du till och med hört talas om mirakellösningar?

Glöm det du har hört förut. Hos oss finns inga gruppmöten och inga tomma löften. Vi berättar sanningen och vi hjälper dig att nå ditt mål – att gå ner i vikt, förändra din livsstil och stanna vid din nya målvikt! En personlig uppföljning med vår vikt- och motivationscoach kommer att hjälpa dig att behålla din motivation och hantera dina känslor, för att nå din önskevikt och bibehålla den.

Överlägsna resultat

82 % av de kunder som fullföljt Motivationsprogrammet har fyra år efter att de nått sin målvikt stannat kvar vid den, efter att ha arbetat med Mental Weight® och haft personliga uppföljningsmöten med sin coach för att hålla motivationen hög.

Personlig_coaching
css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +