Viktminskning | Snabba resultat | Motivation Viktcoaching

Allt du behöver på ett ställe

För att kunna gå ner i vikt behöver du få i dig mindre energi via maten än vad din kropp gör av med i energi. För att göra detta så har vi olika kostplaner att följa, utvalda enligt dina förutsättningar, som erbjuder en sund och varierad kost. Motion, en hälsosam livsstil och att vara motiverad, är andra viktiga element för att gå ner i vikt hälsosamt, för att nå och behålla din målvikt. För att minska ditt kaloriintag och därmed gå ned i vikt, bör du ha en specifik kost. Vi erbjuder kostplaner som baseras på vanlig mat, samt kostplaner som bygger på vanlig mat och proteintillskott. Oavsett hur snabbt du önskar att din viktnedgång ska ske så väljs din kost även utifrån din personlighet, livsstil och smak.

Hos oss blir du rekommenderad en hälsosam kostplan, anpassad efter dina behov och förutsättningar!

Våra olika program, ett urval


Conventional & Basic – Standardprogram

Detta är ett viktminskningsprogram som tillåter snabb viktminskning samtidigt som du äter vanlig hälsosam mat.

För att snabba på viktminskningen kan du välja att lägga till 1–2 proteintillskott/dag till din vanliga kost och i utbyte skär du ner på vanliga kosten. Detta för att både tillgodose behovet av protein din kropp behöver varje dag under viktminskningsfasen samtidigt som du begränsar antalet kalorier i din kost och möjliggör viktminskningen.


Maintenance – Fortsättningsprogram

Detta är programmet som hjälper dig att bibehålla dina nya goda vanor och beteenden samt se till att hålla motivationen uppe och vikten nere. Här ser vi en stor skillnad mellan vårt koncept (Motivationsprogrammet) jämfört med andra dieter/program. Hela 82 % av de som deltagit i vårt program har bibehållit sin målvikt 4 år* efter viktminskningen.

* Klinisk studie publicerad i The American Journal of Bariatric Medicine.

En investering i din hälsa och ditt välmående!

Priser

En investering i din hälsa och ditt välmående!

Vårt program ”Conventional & Basic” baseras på 10 eller 20 veckors medlemskap, medan fortsättningsprogrammet ”Maintenance” baseras på 12 st konsultationer.

När du tecknar medlemskap hos Motivation Viktcoaching och startar ditt första program är startkostnaden 450 kronor. Tillkommer kostnaden per konsultation vilken är från 265 kronor.

I medlemskap/program ingår följande:
• En hälsokonsultation
• 10–20 privata individuella online konsultationer (beroende på val av program)
• Vår unika utvärdering “Mental Weight” *
• En hälsosam individuellt anpassad kostplan
• Motiverande hjälpmedel: Vår serie av motiverande veckoagendor 1–20, boken “Be thin through motivation” och ljudboken “Healthy Mind, Healthy Body” *

* Notera att Mental Weight utvärdering och böcker är på engelska.

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +