Gå ner i vikt – här är 6 bra tips! | Motivation Viktcoaching
Motivation Viktkliniken

6 STEG TILL HÅLLBAR LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Vill du förstå hur du är programmerad och hur det påverkar din vikt?
Välkommen till Jessica McCarthy Wallenberg och Motivation Viktcoaching, en privat mottagning med fokus på att stödja och motivera alla som vill nå drömvikten.

1 SLUTA BANTA

Banta gör man under en viss tid och sedan slutar man med dieten. Det du vill göra är hälsosamma kostval för att optimera din hälsa. Att hantera din vikt är inte engångshändelse, utmaningen med viktkontroll är livslång. Vi måste alla fortsätta att jobba med vår motivation, våra kostvanor, dricka mycket vatten, vardagsmotionera med mera.2 SLUTA KÄNSLOÄTA

Vi är alla känslomässiga varelser, men vi måste separera vår fysiska hunger från saker som kommer från hjärtat - stressad, arg, ledsen, glad, uttråkad- genom att hitta alternativa vägar till hur vi ger uttryck för våra känslor än genom maten.3 DRICK INNAN DU ÄTER

Ta ett glas vatten innan du börjar äta och känn sedan efter om du fortfarande är hungrig. Är du det efter ett par minuter? Go ahead och ät mat. Njut av vad du äter men sluta när du känner dig mätt.4 GE INTE UPP!

När du ska lära dig att cykla så välter du flera gånger för att tillslut hitta balansen. Så gör misstag, men försök att lära av dem. Titta på vad som gick fel i dina tidigare försök att kontrollera din vikt och försök att inte upprepa samma misstag.5 BLI MEDVETEN

Vi börjar associera mat med känslor redan som nyfödda när vi gråter och får mat som tröst. Att bli medveten om den kopplingen mellan känslor och mat är första steget, och gör du det så är du redan halvvägs mot målet.6 HANTERA DINA SKULDKÄNSLOR

Negativt självsnack som ”varför får jag inte kontroll?” eller ”vad är det för fel på mig?” ökar bara dina skuldkänslor och förstärker ett negativt beteende. Så börja prata positivt om dig själv och undvik det negativa. Säg istället ”jag accepterar mig själv och andra som de är”.Läs också: Om vårat programutbud
Motivation Viktkliniken

Motivation: En viktig faktor för att gå ner i vikt och sedan behålla den nya vikten

Motivationen är vår grundläggande princip inom Motivationsprogrammet.

Kostplaner, proteindieter och andra tekniker för viktminskning fungerar när motivationen underhålls, vilket vårt team av specialister ser till!

Mental Weight: ett kraftfullt verktyg utvecklat av en internationellt erkänd specialist inom viktminskning

Motivation Viktcoaching framgångsrika program stöds av ett unikt verktyg som utvecklats av Maurice Larocque: det datoriserade frågeformuläret Mental Weight®. Detta frågeformulär har utformats för att avgöra vilken kost och motiverande verktyg som passar just dig, beroende på din personlighet och dina unika behov.

Inga falska löften! Sanningen om viktminskning

och hjälp att nå din målvikt

Du har säkert hört talats om och provat olika program, dieter, fettförbränningsmetoder och olika sätt att träna för att nå ditt mål. Kanske har du till och med hört talas om mirakellösningar?

Glöm det du har hört förut. Hos oss finns inga gruppmöten och inga tomma löften. Vi berättar sanningen och vi hjälper dig att nå ditt mål – att gå ner i vikt, förändra din livsstil och stanna vid din nya målvikt! En personlig uppföljning med vår vikt- och motivationscoach kommer att hjälpa dig att behålla din motivation och hantera dina känslor, för att nå din önskevikt och bibehålla den.

 

Överlägsna resultat

Med Motivationsprogrammet har resultaten visat på väldigt goda framgångar; 89 % av kvinnorna och 84 % av männen har framgångsrikt genomfört minst halva programmets längd.

82 % av de kunder som fullföljt Motivationsprogrammet har fyra år efter att de nått sin målvikt stannat kvar vid den, efter att ha arbetat med Mental Weight® och haft personliga uppföljningsmöten med sin coach för att hålla motivationen hög.

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +