Vår metod | Gå ner i vikt | Motivation Viktcoaching
Motivation Viktkliniken

Vi hjälper dig gå ner i vikt!

Motivationsprogrammet är en unik och väl genomtänkt metod för att gå ner i vikt och inte minst att behålla den nya vikten.

En viktig faktor för att gå ner i vikt och sedan behålla den nya vikten

Motivationen är vår grundläggande princip inom Motivationsprogrammet. Kostplaner, proteindieter och andra tekniker för viktminskning fungerar när motivationen underhålls.Mental Weight®: ett kraftfullt verktyg utvecklat av en internationellt erkänd specialist inom viktminskning

Motivation Viktcoaching framgångsrika program stöds av ett unikt verktyg som utvecklats av Maurice Larocque: det datoriserade frågeformuläret Mental Weight®. Detta frågeformulär har utformats för att avgöra vilken kost och motiverande verktyg som passar just dig, beroende på din personlighet och dina unika behov.Det enda sättet att förändra din fysiska vikt är att ändra din "mental weight® ".

Din mental weight® är den vikt du är säker på att nå om du fortsätter med dina nuvarande matvanor och beteende. Säg att du väger 85 kg på vågen, men Motivationsprogrammets unika bedömning av ditt befintliga beteende och attityd mot mat ger dig en mental weight® på 95, det betyder att du nästan säkert kommer att gå upp till 95 kg om du inte ändrar vanor.

You can do it- och vi hjälper dig hela vägen!

Inga falska löften! Sanningen om viktminskning

och hjälp att nå din målvikt

Du har säkert hört talats om och provat olika program, dieter, fettförbränningsmetoder och olika sätt att träna för att nå ditt mål. Kanske har du till och med hört talas om mirakellösningar?

Glöm det du har hört förut. Hos oss finns inga gruppmöten och inga tomma löften. Vi berättar sanningen och vi hjälper dig att nå ditt mål – att gå ner i vikt, förändra din livsstil och stanna vid din nya målvikt! En personlig uppföljning med vår vikt- och motivationscoach kommer att hjälpa dig att behålla din motivation och hantera dina känslor, för att nå din önskevikt och bibehålla den.

 

Överlägsna resultat

Med Motivationsprogrammet har resultaten visat på väldigt goda framgångar.

82 % av de kunder som fullföljt Motivationsprogrammet har fyra år efter att de nått sin målvikt stannat kvar vid den, efter att ha arbetat med Mental Weight® och haft personliga uppföljningsmöten med sin coach för att hålla motivationen hög.

css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +