Personligt stöd – Rådgivning | Motivation Viktcoaching

Din vikt- och motivationscoach

Välkommen till oss! Genom hela ditt viktminskningsprogram och fortsättningsprogram så finns Motivation Viktcoachings team här för att stödja dig, tills du inte längre behöver vår hjälp. Du kommer att träffa din personliga vikt- och motivationscoach varje vecka. Genom privata enskilda konsultationer, kommer de att stödja och motivera dig att nå din målvikt och, ännu viktigare, hjälpa dig att bibehålla din nya vikt för livet! Våra coacher är utbildade i Larocques kostplaner och motivationstekniker för förändring av vanor och förhållningssätt gentemot kost.

Jessica McCarthy Wallenberg,
Viktkliniken Sverige


Jag är er personliga vikt- och motivationscoach som finns här för att stötta och coacha dig hela vägen genom Din förändring!

Jag kom i kontakt med Motivationsprogrammet, Motivation Weight Management, på Irland då jag bodde där. Jag har själv gått ner i vikt efter mina graviditeter och jag hade svårt att behålla den vikt jag ville vara på – tills jag fick tips av goda vänner att kolla upp ”Motivation” på Irland.

Jag känner mig mer levande än någonsin förut! Visst kommer det ibland tuffa stunder i livet såsom stress, svåra händelser, jobb som kommer att påverka oss etc, men jag har lärt mig att förstå och tolka min kropps signaler och lyssna till mina behov.

Därav meningen "det är inte bara vad du äter utan varför". Den är viktig att förstå för att få ett bestående resultat.

"Vi alla har ett val och mitt val är att vara hälsosam och njuta varje dag!" – Jessica

Maurice Larocque, läkare och forskare


Uppbackad av ett överflöd av medicinsk forskning och 40 års vetenskapliga studier, har Dr Larocque tagit fram ”Motivate”-strategin (Motivationsprogrammet). För mer information om vetenskapen bakom ”Motivate”-filosofin, ber vi dig att granska de studier, media och artiklar om och av vårt team, som du hittar här.

Maurices livslånga passion är och har varit att hjälpa andra att bli den lyckligaste och mest hälsosamma versionen av sig själva.

Hans inställning till viktminskning är att en bestående förändring inte kan ske enbart genom att ensam försöka hantera sina val och beteenden. I stället tror han på att omvandlingen börjar genom att identifiera och jobba med motivationen bakom våra val, våra tankar och känslor, samt de felaktiga uppfattningar som driver våra beteenden.

Maurices beprövade tillvägagångssätt har under drygt 16 år framgångsrikt hjälpt nästan en miljon människor att förändra sina liv och sin hälsa, inifrån och ut.


I am on a mission to bring hope around the world— this is why I became a doctor. If I can make a small difference in another human life, it gives a meaning to mine. Every day I receive testimonies from people around the world, telling me that Motivate is changing their life—that’s my WHY. I consider myself the luckiest man in the world!" – Dr. Larocque
css.php
ERBJUDANDE! Fri frakt på alla köp över 900krJA TACK, jag vill handla!
+ +